0

Plantaardige Hangop met Fruit en Granola

15 minuten + nacht Crunchy 4 personen

Ingrediënten

  • 1 ½ liter soja yoghurt of volle yoghurt
  • 2 eetlepels ahornsiroop
  • 1 theelepel vanille aroma
  • 250 gram vers rood fruit naar keuze
  • 80 gr crunchy granola

Bereidingswijze

1

Bereid de hangop in de avond voor. Bekleed een zeef met een kaasdoek of schone theedoek. Hang de zeef boven een pan of grote kom. Giet de yoghurt in de kaasdoek, dek af met wat plastic folie en laat de yoghurt 12 uur uitlekken.

2

Klop de hangop de volgende ochtend even los met een garde. Voeg de ahronsiroop en het vanille aroma toe en roer dit goed door de hangop.

3

Verdeel de hangop over twee glaasjes. Leg hierop de crunchy granola. Garneer met vers fruit naar keuze en eventueel een blaadje munt.

Add to Wishlist
Crunchy

Crunchy

4,15