Authentieke biologische
nederlandse Graanpletterij sinds 1977

Geitenkaas cheesecakes met granola bodem

60 minuten
Suikerarme Granola

Ingrediënten

  • BODEM
  • 150 gram suikerarme granola van Meesters van De Halm
  • 25 gram boter
  • 50 gram honing
  • VULLING
  • 150 gram geitenkaas
  • 50 gram honing
  • 100 gram mon chou
  • 2 eieren
  • TOPPING
  • honing
  • suikerarme granola van Meesters van De Halm
  • een handje amandelen
  • blauwe bessen

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 180 graden en verklein de granola in een blender tot een wat fijnere structuur.

2

Mix de granola, boter en honing tot een kleverig mengsel. Zorg dat alles goed gemengd is. Verdeel het mengsel over de muffinvormpjes en druk de bodem goed aan met een lepel. Bak de bodem voor 10 minuten in de oven en haal deze er uit. Verlaag daarna de temperatuur van de oven naar 150 graden Celcius.

3

Maak vervolgens de vulling door alle ingrediënten stevig door elkaar te roeren tot er geen klontjes meer in zitten. Verdeel de vulling over de muffinvormpjes. Zet de mini cheesecakes in de oven en bak ze in 30 minuten gaar. Laat de cheesecakes vervolgens in de koelkast volledig afkoelen zodat ze verder opstijven.

4

Schenk wat honing over de cheesecakes en garneer ze met blauwe bessen, amandelen en suikerarme granola.