0

Chocoladeflikken met Granola

20 minuten Privé: Granola Kokos / Rozemarijn / Amandelen 24 personen

Ingrediënten

  • 100 gram plantaardige melkchocolade
  • 100 gram plantaardige pure chocolade
  • 100 gram plantaardige witte chocolade
  • 100 gram Kruidengranola Kokos Rozemarijn Amandel

Bereidingswijze

1

Hak de pure chocolade in stukjes. Smelt de chocolade au bain-marie. Leg een vel bakpapier op he aanrecht en schep hier met een lepel 8 rondjes chocolade op. Garneer de chocolade met wat Kruidengranola Kokos Rozemarijn Amandel.

2

Herhaal dit met de melk- en witte chocolade.

3

Laat de chocolade minstens een uur uitharden. Eet je niet alles in één keer op? Bewaar de flikken dan in een bakje in de koelkast.

Privé: Granola Kokos / Rozemarijn / Amandelen
Tijdelijk uitverkocht

Meer inspiratie?
Download ons GRATIS magazine!