Mogen we dit eigenlijk wel een recept noemen? Het is namelijk zo simpel. Eigenlijk is het niet meer dan chocolade smelten, deze in hoopjes op bakpapier scheppen en versieren met wat granola. Toch ziet het er ontzettend luxe uit en is het een superleuk zelfgemaakt cadeautje.
Hak de pure chocolade in stukjes. Smelt de chocolade au bain-marie. Leg een vel bakpapier op he aanrecht en schep hier met een lepel 8 rondjes chocolade op.
Herhaal dit met de melk- en witte chocolade.
Laat de chocolade minstens een uur uitharden. Eet je niet alles in één keer op? Bewaar de flikken dan in een bakje in de koelkast.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop
Er is zoveel vraag naar onze heerlijke producten, dat we nu een tweede oven hebben in onze bakkerij. Daardoor lopen we helaas wel achter met produceren en kan het dus langer duren voor jouw favoriete producten weer op voorraad zijn. We doen ons uiterste best om alles bij te werken en zo snel mogelijk weer toe te voegen aan de webshop.