0

Chocoladeflikken met Granola

20 minuten Privé: Granola Kokos / Rozemarijn / Amandelen 24 personen

Mogen we dit eigenlijk wel een recept noemen? Het is namelijk zo simpel. Eigenlijk is het niet meer dan chocolade smelten, deze in hoopjes op bakpapier scheppen en versieren met wat granola. Toch ziet het er ontzettend luxe uit en is het een superleuk zelfgemaakt cadeautje.

Ingrediënten

  • 100 gram plantaardige pure chocolade
  • 100 gram plantaardige melkchocolade
  • 100 gram plantaardige witte chocolade
  • 100 gram van je lievelingsgranola (of bijvoorbeeld een Ovengebakken Mix)

Bereidingswijze

1

Hak de pure chocolade in stukjes. Smelt de chocolade au bain-marie. Leg een vel bakpapier op he aanrecht en schep hier met een lepel 8 rondjes chocolade op.

2

Herhaal dit met de melk- en witte chocolade.

3

Laat de chocolade minstens een uur uitharden. Eet je niet alles in één keer op? Bewaar de flikken dan in een bakje in de koelkast.

Privé: Granola Kokos / Rozemarijn / Amandelen
Tijdelijk uitverkocht

Privé: Granola Kokos / Rozemarijn / Amandelen

Oorspronkelijke prijs was: €3,79.Huidige prijs is: €1,50.

Meer inspiratie?
Download ons GRATIS magazine!