Mogen we dit eigenlijk wel een recept noemen? Het is namelijk zo simpel. Eigenlijk is het niet meer dan chocolade smelten, deze in hoopjes op bakpapier scheppen en versieren met wat granola. Toch ziet het er ontzettend luxe uit en is het een superleuk zelfgemaakt cadeautje.
Hak de pure chocolade in stukjes. Smelt de chocolade au bain-marie. Leg een vel bakpapier op he aanrecht en schep hier met een lepel 8 rondjes chocolade op.
Herhaal dit met de melk- en witte chocolade.
Laat de chocolade minstens een uur uitharden. Eet je niet alles in één keer op? Bewaar de flikken dan in een bakje in de koelkast.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Your cart is currently empty.
Return to Shop
We hebben onze muesli’s verbeterd. Het kan zijn dat je bij je bestelling nog verpakkingen krijgt met de oude receptuur, al met de nieuwe, of een mix. We maken natuurlijk eerst de voorraad van de oude recepturen op. Als je een zak met de nieuwe receptuur hebt is deze te herkennen aan de groene sticker met “Nieuw recept” op de voorkant.