Druk de aardbeien door een zeef tot pulp. Vang het sap van de aardbeien op (die kun je bewaren om door je havermout of yoghurt te doen!). Voeg de basilicum en 50 gram suiker toe aan de pulp.
Kneed de havermout, bloem, kruidengranola aardbei-basilicum-chocolade van, suiker, boter en ei/eivervanger met je handen tot een mooi deeg.
Verdeel dan 2/3 van het deeg over de bodem van een ingevet brownie bakblik. Doe daarbovenop de aardbeien/basilicum pulp en daarna verkruimel je het laatste beetje deeg over de aardbeien.
ak in een voorverwarmde oven op 185 graden voor ongeveer 20-25 minuten tot de crumble mooi bruin is gekleurd. Laat goed afkoelen en snijd daarna in vierkanten. Smakelijk! Deze aardbei basilicum squares zijn ook heel makkelijk in te vriezen.
Mieke van het prachtige Instagram account @smiekkookt ontwikkelde dit heerlijke receptje met onze havermout en kruidengranola. Benieuwd naar al haar heerlijke baksels? Neem dan zeker een kijkje op haar pagina!
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Your cart is currently empty.
Return to Shop