Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
Crush de granola in een blender tot gruis.
Sprak de banaan fijn en doe deze in een beslagkom. Voeg dan de gecrushte granola, havermout, agavesiroop, kaneel en zout toe en mix tot een plakkerig beslag
Neem hiervan een bolletje in je handen en duw in een siliconen muffinvormpje, zodat de onderkant en zijkanten van het vormpje bedekt zijn. Doe dit met alle vormpjes totdat je beslag op is.
Bak de muffinvormpjes in ongeveer 15 minuten af in de voorverwarmde oven. Haal de cups dan uit het vormpje en laat ze even afkoelen. Vul de cups met wat je lekker vindt!
Tatum van het prachtige Instagram account @tuttitatum ontwikkelde dit heerlijke receptje met onze havermout. Benieuwd naar al haar heerlijke baksels? Neem dan zeker een kijkje op haar pagina!
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop