Glutenvrije haver is de perfecte basis om lekkere, glutenvrije koekjes mee te bakken. Deze glutenvrije haverkoekjes zijn lekker dun en heerlijk knapperig. Naast haver zit er ook wat kokosrasp in voor een klein tropisch tintje. Eet de koekjes zo of maak ze extra feestelijk met wat jam en vers fruit.
Verwarm de oven voor op 170 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Smelt de boter in een pannetje en roer hier de suiker en agavesiroop doorheen.
Meng in een kommetje het water met de baking soda. Voeg dit toe aan het botermengsel.
Voeg het havermeel, het zout, de havermout en de geraspte kokos toe en roer alles goed door.
Schep met een lepel een beetje deeg uit de kom en rol hier een balletje van zo'n 5 centimeter van. Leg het balletje op de bakplaat en druk deze plat. Vul de bakplaat zo met balletjes, maar let erop dat je voldoende ruimte tussen de koekjes overlaat, de koekjes vloeien in de oven namelijk uit. Het kan dus zijn dat je de koekjes in twee delen moet bakken.
Bak de koekjes in 13 tot 15 minuten goudbruin. Laat ze vervolgens afkoelen en haal ze dan voorzichtig met een mes of spatel van de bakplaat.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop