Glutenvrije teffwafels
25 min Teffvlokken 3 personenIngrediënten
- 4 kopjes teffvlokken
- 2 tl bakpoeder
- 2 el rietsuiker
- 5 tl vanillesuiker
- 3 eieren
- 1/2 kopje olie
- 3 kopjes water of melk
Bereidingswijze
1
Verwarm een wafelijzer 10 minuten voor tot middelmatige warmte.
2
Klop de eieren goed los en luchtig en voeg het water/de melk en de olie toe.
3
Maal de Teffvlokken en het bakpoeder fijn in een keukenmachine. Meng alle droge ingrediënten door elkaar.
4
Voeg het natte mengsel in 3 gedeelten bij de droge ingrediënten en schep alles voorzichtig door elkaar.
5
Schep een kleine hoeveelheid in het midden van de wafelplaat en sluit het apparaat. Haal de wafel er na 3 min uit. Eet smakelijk!