Spoel de kippenpoot onder koud water af en leg deze in een pan met 4dl koud water en het bouillonpoeder. Breng aan de kook en laat 40 min sudderen tot het vlees gaar is.
Haal de kippenpoot uit het water en pluk (met twee vorken) het vlees eraf. Giet de bouillon door een zeef met keukenpapier om hem helder te krijgen.
Rol de peper tussen de handen (doe eventueel keukenhandschoenen aan), snijd de bovenkant eraf en klop de zaadjes eruit. Snijd de peper in dunne ringetjes.
Verhit de olie in een pan en fruit de peper (of sambal) op laag vuur met de quinoavlokken. Giet de bouillon en kokosmelk erbij en laat de soep 10 min zachtjes koken. Voeg de (vegetarische) kipstukjes, spinazie en koriander toe en kook de soep nog eens 3 minuten.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop
Er is zoveel vraag naar onze heerlijke producten, dat we nu een tweede oven hebben in onze bakkerij. Daardoor lopen we helaas wel achter met produceren en kan het dus langer duren voor jouw favoriete producten weer op voorraad zijn. We doen ons uiterste best om alles bij te werken en zo snel mogelijk weer toe te voegen aan de webshop.