Authentieke biologische
nederlandse Graanpletterij sinds 1977

Webshop: Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 25,- | Binnen 3 werkdagen verzonden

Overnight chocolade-frambozen porridge

30 minuten (+ een nacht)
Quinoavlokken

Ingrediënten

  • 75 gram glutenvrije havermout
  • 75 gram quinoavlokken
  • 300 milliliter havermelk
  • 50 ml maple syrup
  • 150 gram (diepvries) frambozen (+ extra om te garneren)
  • 15 gram cacao
  • theelepel kaneel
  • pure chocolade om te garneren
  • snuf zout

Bereidingswijze

1

Verwarm in een pannetje de havermelk. Voeg de quinoavlokken, havermout, maple syrup en een snuf zout aan toe. Roer door elkaar en laat 5 minuutjes inkoken. Haal van het vuur, roer de cacao er doorheen en zet een nacht in de koelkast.

2

Verwarm in een klein pannetje de frambozen, de kaneel en een scheutje water. Laat dit in 5 minuten inkoken. Haal van het vuur en zet een nacht in de koelkast.

3

Om de glazen te vullen begin je met een laagje chocolade porridge, dan een laagje frambozencompote, weer een laagje porridge en eindig met een laagje compote. Garneer met wat (bevroren) frambozen en wat gehakte pure chocolade.