0

Hartige glutenvrije quinoapap

15 minuten Quinoavlokken 2 personen

Ingrediënten

  • 80 gram quinoavlokken
  • 200 milliliter (plantaardige) melk
  • 200 milliliter water
  • 1 avocado
  • 2 handjes spinazie
  • snuf zout & peper

Bereidingswijze

1

Spoel de quinoavlokken af en doe deze samen met de (plantaardige) melk en het water in een pannetje. Voeg wat peper en zout toe. Breng deze aan de kook en laat daarna op laag vuur met een deksel 7 minuutjes pruttelen. Roer zo nu en dan door.

2

Bak ondertussen een eitje in een pan en breng deze op smaak met peper en zout.

3

Doe de pap in een kommetje en garneer deze met de avocado

4

spinazie en het ei. Voeg eventueel nog wat zout en peper toe.

Quinoavlokken
Tijdelijk uitverkocht

Meer inspiratie?
Download ons GRATIS magazine!