0

Rafaelo Overnight Oats

Havermout

Ingrediënten

  • 50 gram (glutenvrije) havermout
  • 150 milliliter kokosmelk
  • 80 milliliter kokosyoghurt
  • 15 gram + 1 theelepel ahornsiroop
  • scheutje vanille extract
  • 15 gram geraspte kokos
  • Cashewboter
  • Vers fruit

Bereidingswijze

1

Doe de havermout, kokosmelk, kokosyoghurt, zout, 1 theelepel ahornsiroop & vanille-extract in een afsluitbare bak en meng het goed door elkaar. Zet het minimaal 3 uur in de koelkast.

2

Voeg de geraspte kokos en ahornsiroop samen tot een zoete kokosbal. Top de overnight oats af met de kokosbal en verse bessen!

3

Jenny van het instagramaccount jengoesnuts ontwikkelde dit heerlijke recept met onze quinoavlokken. Op haar pagina vind je de meest heerlijke recepten!

Add to Wishlist
Havermout

Havermout

1,99