0

PB&J Cauliflower Baked Oats

25 minuten Glutenvrije Havermout – 750 gram 1 personen

Ingrediënten

  • 45 gram havermout
  • 100 milliliter plantaardige melk
  • 1/2 geprakte banaan
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1 eetlepel vanille proteinepoeder (optioneel)
  • 1 eetlepel pindakaas
  • 1 eetlepel jam

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 180 graden Celcius.

2

Mix alle ingrediënten, op de pindakaas en jam na, in een kom. Doe de helft van het beslag in een bakvormpje, verdeel de jam en de pindakaas over het beslag, en doe daarna de andere helft van het beslag in het vormpje.

3

Bak de havermout in 15-20 goudbruin in de oven.

4

Mies van het Instagramaccount mieseats ontwikkelde dit heerlijke recept voor baked oats. Op haar Instagramaccount vind je de meest prachtige ontbijtinspiratie!

Glutenvrije Havermout – 750 gram
Tijdelijk uitverkocht

Meer inspiratie?
Download ons GRATIS magazine!