"Havermoutpap is niet saai met deze heerlijke, vegan mango-chili compote. Met wat kokosyoghurt en geroosterde amandelen maak je ‘m helemaal af!" -Miriam, The Veggie Reporter
Voeg alle ingrediënten toe aan een pan en breng aan de kook. Wanneer het kookt, kun je het vuur op een laag tot middelhoog vuur zetten. Laat het rustig pruttelen (vergeet niet af en toe te roeren) voor 7-8 minuten.
De mango-chili compote maak je door de rode peper zo fijn mogelijk te snijden. Voeg alle ingrediënten toe aan een pan en laat het zachtjes pruttelen tot alle vocht is verdwenen. Voeg meer kokosbloesemsuiker of citroensap toe naar smaak. Laat de compote afkoelen en bewaar het in een glazen pot. In de koelkast kan het tot twee weken goed blijven.
Serveer de havermoutpap met twee grote eetlepels mango-chili compote, de kokosyoghurt en de geroosterde amandelen.
The Veggie Reporter ontwikkelde dit heerlijke recept voor ons. Op haar blog vind je de makkelijkste, lekkerste en meest creatieve plantaardige recepten en blogposts.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Your cart is currently empty.
Return to Shop
We hebben onze muesli’s verbeterd. Het kan zijn dat je bij je bestelling nog verpakkingen krijgt met de oude receptuur, al met de nieuwe, of een mix. We maken natuurlijk eerst de voorraad van de oude recepturen op. Als je een zak met de nieuwe receptuur hebt is deze te herkennen aan de groene sticker met “Nieuw recept” op de voorkant.