Meng de havermout, het chiazaad, het lijnzaad, de rasp van ½ citroen en de melk in een pan. Zet de pan op het vuur. Verwarm de havermout al roerende gedurende 10 tot 15 minuten op laag vuur.
Maak ondertussen de gestoofde aardbeien. Verwijder de kroontjes van de aardbeien en halveer deze. Verwarm 50 milliliter water in een pan. Doe hier de aardbeien, citroensap en vanillesuiker in. Laat het geheel 5 tot 10 minuten zachtjes pruttelen. Roer regelmatig door de pan.
Verdeel de havermout over twee kommen. Doe hier de gestoofde aardbeien bij. Garneer met de amandelpasta, fijngehakte amandelen en de rasp van een halve citroen.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop
Er is zoveel vraag naar onze heerlijke producten, dat we nu een tweede oven hebben in onze bakkerij. Daardoor lopen we helaas wel achter met produceren en kan het dus langer duren voor jouw favoriete producten weer op voorraad zijn. We doen ons uiterste best om alles bij te werken en zo snel mogelijk weer toe te voegen aan de webshop.