0

Glutenvrije bananenbroodmuffins

20 minuten Glutenvrije Havermout – 750 gram 12 personen

Ingrediënten

  • 400 milliliter (plantaardige) melk
  • 3 bananen
  • 100 gram (kokosbloesem)suiker
  • 1 theelepel kaneel
  • 100 gram kokosmeel
  • 100 gram glutenvrije havermeel (deze kun je maken door onze glutenvrije havermout fijn te malen in een mixer of blender)
  • 3 eetlepels bakpoeder
  • 5 eetlepels neutrale olie
  • 100 gram glutenvrije granola of vlokken

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 175 graden Celcius en leg papieren muffin vormpjes in in de muffin vorm.

2

Doe de bananen, suiker, plantaardige melk en olie in de blender of pureer met een staafmixer totdat het een glad geheel is.

3

Combineer in een kom de beide soorten meel, kaneel en bakpoeder en mix.

4

Daarna mag de inhoud van de blender erbij, mix dit goed door zodat het een glad beslag is.

5

Dit mag 18 tot 20 minuten in de oven. Laat daarna minimaal 20 minuten afkoelen voordat je ze gaat eten.

6

Ansie, van FansieFood ontwikkelde dit heerlijke recept. Op fansiefood.com vind je makkelijke en snelle recepten voor onder andere ontbijt, lunch, diner en snacks. Easy, vooral lekkere en soms healthy hapjes dus, maar die er tegelijkertijd toch leuk uit zien.

Meer inspiratie?
Download ons GRATIS magazine!