0

Glutenvrij en Volkoren Kokosbrood

10 minuten (+ 50 minuten baktijd) Glutenvrije Havermout – 750 gram 12 personen

Ingrediënten

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 180 graden Celcius. Vet een cakeblik in met olie of leg er bakpapier in.

2

Voeg in een grote kom de kokosmelk en de havermout samen. Laat dit ongeveer 10-15 minuutjes weken.

3

Voeg daarna de kokossuiker, gebroken lijnzaad, appelmoes, havermeel, bakpoeder, zonnebloemolie, azijn en zout toe. Mix goed door elkaar en doe het beslag in het cakeblik

4

Bak het kokos/haverbrood in 50-55 minuten gaar. Garneer met wat extra geraspte kokos, vruchten en/of noten.

Add to Wishlist
Glutenvrije Havermout – 750 gram

Meer inspiratie?
Download ons GRATIS magazine!

Welcome to

My Rewards

Become a member

Join our loyalty program to unlock exclusive perks and rewards.

Ways to earn

Powered by WPLoyalty

Ways to earn


Way to earns are empty. Contact admin.