0

Gingerbread Pancakes

15 minuten Glutenvrije Havermout – 750 gram 2 personen

Ingrediënten

  • 1 banaan
  • 300 milliliter plantaardige melk
  • 1 eetlepel citroensap
  • 150 gram (glutenvrije) havermout
  • 2 theelepels gingerbread kruidenmix
  • 1,5 theelepel bakpoeder
  • halve theelepel baksoda
  • snufje zout
  • optioneel ter garnering: plantaardige yoghurt, vers fruit en ahornsiroop.

Bereidingswijze

1

Doe de banaan, het citroensap, de plantaardige melk, gingerbread kruidenmix en de haver in een blender. Blend dit totdat je en egaal beslag hebt.

2

Voeg daarna de bakpeoder, het zout en de baking soda toe aan het beslag en blend nog 10 seconden om het goed door het beslag te mixen.

3

Verwarm een pan met olie of boter op middelhoog vuur en bak de pannenkoeken 2 tot 3 minuten aan elke kant.

4

Serveer met vers fruit, plantaardige yoghurt en ahornsiroop.

5

Fotograaf en receptontwikkelaar Frédéric Dupont ontwikkelde dit heerlijke maar super simpele recept met onze havermout. Op zijn instagram account vegandfred vind je de meest prachtige foto's en de lekkerste vegan recepten! Ook zijn blog staat boordevol plantaardige inspiratie!

Glutenvrije Havermout – 750 gram
Tijdelijk uitverkocht

Meer inspiratie?
Download ons GRATIS magazine!