Doe de banaan, het citroensap, de plantaardige melk, gingerbread kruidenmix en de haver in een blender. Blend dit totdat je en egaal beslag hebt.
Voeg daarna de bakpeoder, het zout en de baking soda toe aan het beslag en blend nog 10 seconden om het goed door het beslag te mixen.
Verwarm een pan met olie of boter op middelhoog vuur en bak de pannenkoeken 2 tot 3 minuten aan elke kant.
Serveer met vers fruit, plantaardige yoghurt en ahornsiroop.
Fotograaf en receptontwikkelaar Frédéric Dupont ontwikkelde dit heerlijke maar super simpele recept met onze havermout. Op zijn instagram account vegandfred vind je de meest prachtige foto's en de lekkerste vegan recepten! Ook zijn blog staat boordevol plantaardige inspiratie!
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Your cart is currently empty.
Return to Shop
We hebben onze muesli’s verbeterd. Het kan zijn dat je bij je bestelling nog verpakkingen krijgt met de oude receptuur, al met de nieuwe, of een mix. We maken natuurlijk eerst de voorraad van de oude recepturen op. Als je een zak met de nieuwe receptuur hebt is deze te herkennen aan de groene sticker met “Nieuw recept” op de voorkant.