Verwarm de oven voor op 180℃.
Meng het havermeel, de havermout, het volkoren tarwemeel, het bakpoeder, de baking soda, de chai spice, het zout en de suiker.
Doe de bananen, de sojamelk, de kokosolie, de appelcider azijn en het vanille-extract of de vanillemerg in een blender. Mix alles tot een gladde massa.
Voeg het bananenmengsel toe aan het havermoutmengsel. Spatel dit goed door tot een beslag. Verdeel het beslag over 6 tot 8 muffinvormpjes. Bak de muffins 35 tot 40 minuten op 180℃.
Maak ondertussen de roomkaas topping. Klop de roomkaas met een garde los. Meng de roomkaas vervolgens met de ahornsiroop en chai spice mix.
Haal de muffins uit de oven en laat ze helemaal afkoelen. Garneer de muffins vervolgens met de roomkaas.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop