Verwarm de oven voor op 180℃.
Meng het havermeel, de havermout, het volkoren tarwemeel, het bakpoeder, de baking soda, de chai spice, het zout en de suiker.
Doe de bananen, de sojamelk, de kokosolie, de appelcider azijn en het vanille-extract of de vanillemerg in een blender. Mix alles tot een gladde massa.
Voeg het bananenmengsel toe aan het havermoutmengsel. Spatel dit goed door tot een beslag. Verdeel het beslag over 6 tot 8 muffinvormpjes. Bak de muffins 35 tot 40 minuten op 180℃.
Maak ondertussen de roomkaas topping. Klop de roomkaas met een garde los. Meng de roomkaas vervolgens met de ahornsiroop en chai spice mix.
Haal de muffins uit de oven en laat ze helemaal afkoelen. Garneer de muffins vervolgens met de roomkaas.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Your cart is currently empty.
Return to Shop
We hebben onze muesli’s verbeterd. Het kan zijn dat je bij je bestelling nog verpakkingen krijgt met de oude receptuur, al met de nieuwe, of een mix. We maken natuurlijk eerst de voorraad van de oude recepturen op. Als je een zak met de nieuwe receptuur hebt is deze te herkennen aan de groene sticker met “Nieuw recept” op de voorkant.