0

Bessen Bliss Balls

10 minuten Glutenvrije Havermout – 750 gram 10 personen

Ingrediënten

  • 100 gram zacht fruit uit de diepvries
  • 100 gram glutenvrije havermout
  • 30 gram amandelbloem
  • 30 gram kokosrasp
  • 15 gram kokosolie
  • 40 milliliter agavesiroop of een andere siroop naar keuze
  • 50 gram pure chocolade (optioneel)
  • gevriesdroogd fruit als topping (optioneel)

Bereidingswijze

1

Doe alle ingrediënten in de blender en mix totdat er een plakkerig deeg ontstaat. Mocht het te droog zijn, voeg dan beetje bij beetje wat water toe. Is het te plakkerig? Voeg dan steeds een eetlepel havermout toe.

2

Rol met je handen balletjes van het deeg, of gebruik er een ijslepel voor. Te plakkerig? Maak je handen een beetje nat. Laat minstens een uur in de koelkast opstijven.

3

Smelt eventueel wat chocolade au bain marie of in fases in de magnetron. Verdeel deze met een lepel over de balletjes en besprenkel er wat gevriesdroogd fruit overheen. Laat de chocolade opstijven voordat je ze eet. Ze zijn nog een week houdbaar in een afgesloten bak in de koelkast.

Glutenvrije Havermout – 750 gram
Tijdelijk uitverkocht

Meer inspiratie?
Download ons GRATIS magazine!