0

Appel / Kaneel Baked Oats met Chocolade

35 minuten Glutenvrije Havermout – 750 gram 1 personen

Ingrediënten

  • 50 gram appel
  • 50 gram (glutenvrije) havermout
  • 1 theelepel kaneel
  • 1 theelepel zout
  • 1 theelepel pumpkin spice kruiden
  • 1/2 theelepel vanille-extract
  • 1 theelepel bakpoeder
  • 100 milliliter (plantaardige) melk
  • 40 gram appelmoes
  • 1 eetlepel rozijnen
  • 20 gram gehakte chocolade
  • 1 theelepel kokosolie
  • kokosyoghurt

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 180 graden Celcius.

2

Snijd de appel fijn en meng de appel met de havermout, specerijen, bakpoeder en rozijnen zodat alles gelijkmatig bedekt is.

3

Voeg de (plantaardige) melk, appelmoes, vanille-extract en kokosolie toe aan een blender en blend op hoge snelheid.

4

Combineer de natte en droge ingrediënten en roer de helft van de chocolate erdoor.

5

Vet een ovenschaal in met nog wat kokosolie en vul deze met het deeg. Doe de rest van de chocolate erbovenop en bak 30 minuten in de oven. Serveer met kokosyoghurt.

6

Jenny van het instagramaccount jengoesnuts ontwikkelde dit heerlijke recept met onze havermout. Op haar pagina vind je de meest heerlijke recepten!

Glutenvrije Havermout – 750 gram
Tijdelijk uitverkocht

Meer inspiratie?
Download ons GRATIS magazine!