0

Hartige granola topping (glutenvrij en vegan)

30 minuten Quinoavlokken

Ingrediënten

  • 100 gram glutenvrije havermoout
  • 50 gram quinoavlokken
  • 50 gram walnoten
  • 50 gram pompoempitten
  • 50 gram zonnebloempitten
  • 2 eetlepels edelgistvlokken
  • 1/2 theelepel gerookte paprikapoeder
  • 1/2 theelepel oregano
  • 1/2 theelepel chilivlokken
  • 1/2 theelepel zout
  • 1/2 theelepel peper

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 175 graden Celcius en meng alle ingrediënten in een kom.

2

Beleg een bakplaat met bakpapier en verdeel de granola hierover. Bak voor 20 minuten. Hussel halverwege.

3

Laat de granola afkoelen en serveer bij salades of in soepen.

4

"Hartige granola is heerlijk als topping voor op je salade, of voor door de soep. Deze cheesy granola topping zit boordevol eiwitten en is helemaal glutenvrij."

The Veggie Reporter ontwikkelde dit heerlijke recept voor ons. Op haar blog vind je de makkelijkste, lekkerste en meest creatieve plantaardige recepten en blogposts.

Meer inspiratie?
Download ons GRATIS magazine!