Verwarm de oven voor op 180 graden Celcius. Vet ook een cakeblik in en bekleed deze met een stukje bakpapier.
Doe de bananen en eieren in een blender of keukenmachine en mix deze totdat je een gladde puree hebt.
Voeg in een grote kom de havermeel, quinoavlokken, het zakje bakpoeder, de suiker en het zout toe. Mix dit goed door elkaar.
Voeg er daarna de gesmolten boter, de ei-bananenpuree en het vanille extract aan toe. Mix goed door elkaar en zet op zij.
Voeg alle ingrediënten voor de kaneelswirl samen in een kleine kom en mix goed door elkaar.
Schenk nu de helft van het bananenbrood beslag in het cakeblik. Hierna verdeel je de helft van de kaneelbeslag over het cakeblik. Voeg het laatste deel van het bananenbrood beslag toe en eindig met kaneelbeslag.
gebruik een mes om een paar keer door het beslag te glijden waardoor de kaneelswirl goed verdeeld door het beslag.
Zet het cakeblik in de voorverwarmde oven en bak in ongeveer 50 minuten gaar.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop
Er is zoveel vraag naar onze heerlijke producten, dat we nu een tweede oven hebben in onze bakkerij. Daardoor lopen we helaas wel achter met produceren en kan het dus langer duren voor jouw favoriete producten weer op voorraad zijn. We doen ons uiterste best om alles bij te werken en zo snel mogelijk weer toe te voegen aan de webshop.