Verwarm de oven voor op 200 graden Celcius en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Meng doe de olijfolie, yoghurt, citroensap van één citroen en de rasp van twee citroenen in een kom. Meng in een andere kom de basterdsuiker, amandelmeel, havermout, gierstvlokken en geraspte kokos.
Voeg de ingrediënten bij elkaar en mix totdat er een deeg vormt.
Verdeel het deeg in ongeveer 20 balletjes. Druk deze plat op de bakplaat en verdeel eventueel wat extra citroenrasp en kokosrasp over de koekjes. Bak ongeveer 10-15 minuten goudbruin.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Your cart is currently empty.
Return to Shop
We hebben onze muesli’s verbeterd. Het kan zijn dat je bij je bestelling nog verpakkingen krijgt met de oude receptuur, al met de nieuwe, of een mix. We maken natuurlijk eerst de voorraad van de oude recepturen op. Als je een zak met de nieuwe receptuur hebt is deze te herkennen aan de groene sticker met “Nieuw recept” op de voorkant.