Verwarm de oven voor op 200 graden Celcius en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Meng doe de olijfolie, yoghurt, citroensap van één citroen en de rasp van twee citroenen in een kom. Meng in een andere kom de basterdsuiker, amandelmeel, havermout, gierstvlokken en geraspte kokos.
Voeg de ingrediënten bij elkaar en mix totdat er een deeg vormt.
Verdeel het deeg in ongeveer 20 balletjes. Druk deze plat op de bakplaat en verdeel eventueel wat extra citroenrasp en kokosrasp over de koekjes. Bak ongeveer 10-15 minuten goudbruin.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop
Er is zoveel vraag naar onze heerlijke producten, dat we nu een tweede oven hebben in onze bakkerij. Daardoor lopen we helaas wel achter met produceren en kan het dus langer duren voor jouw favoriete producten weer op voorraad zijn. We doen ons uiterste best om alles bij te werken en zo snel mogelijk weer toe te voegen aan de webshop.