Voeg de gierstvlokken, rijstvlokken, cacao en ongezouten pinda’s toe aan een keukenmachine en maal deze grof.
Meng met de pindakaas, ahornsiroop en een snufje zout. Als het te droog is, kun je nog wat extra pindakaas toevoegen. Is het te nat om er balletjes van te rollen? Voeg dan nog wat gierstvlokken toe.
Rol zo’n 25 balletjes van het deeg. Je kunt ze in wat kokosrasp, kleine zaden of raw cacao nibs rollen ter versiering (en voor de smaak natuurlijk). Bewaar in de koelkast en geniet!
"Probeer mij maar eens wijs te maken dat er een betere combinatie bestaat dan pindakaas en chocolade. Niet dus! Deze chocolade-pindakaas balletjes zijn de perfecte snack voor tussendoor. Binnen tien minuten heb je ze gemaakt!" - Miriam, The Veggie Reporter The Veggie Reporter ontwikkelde dit heerlijke recept voor ons. Op haar blog vind je de makkelijkste, lekkerste en meest creatieve plantaardige recepten en blogposts.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop