Maak de overnight gerst de alvast. Meng de gerstvlokken, chiazaad en havermelk in een kommetje en zet dit in de koelkast. Laat de gerst een nachtje weken.
De karamelsaus kun je ook alvast voorbereiden. Verwarm de slagroom, suiker, siroop en het zout in een pannetje en laat het koken totdat het mengsel 118 graden Celcius bereikt. Haal de pan van het vuur en roer de margarine er doorheen. Doe de karamelsaus in een potje en bewaar in de koelkast.
De volgende ochtend maak je het ontbijt af. Neem een glas. Doe onderin het glas een lepel pindakaas. Doe daar de helft van de overnight gerst bij. Vervolg met twee eetlepels van de karamelsaus en doe dan de rest van de overnight gerst in het glas. Maak het ontbijtje af met wat extra karamelsaus, de gesmolten chocolade en wat pinda's.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop