Zet de gerst op met 5 dl water en zout naar smaak. Laat het aan de kook komen met het deksel op de pan. Zet hierna het vuur laag. Na 30 - 40 minuten is de gerst gaar.
Snijd intussen de tomaten in kleine stukjes en de champignons in plakjes. Bak de champignons in de boter lichtbruin.
Verwarm de oven voor op 200°C. Vet een ovenschaal in.
Vermeng nu de gekookte gerst met de tomaten
champignons
bieslook
zure room en de helft van de kaas. Maak het mengsel op smaak af met zout en peper.
Doe het mengsel in de ovenschaal en strooi de rest van de kaas erover. Zet de schotel ongeveer 15 min in de oven.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop
Er is zoveel vraag naar onze heerlijke producten, dat we nu een tweede oven hebben in onze bakkerij. Daardoor lopen we helaas wel achter met produceren en kan het dus langer duren voor jouw favoriete producten weer op voorraad zijn. We doen ons uiterste best om alles bij te werken en zo snel mogelijk weer toe te voegen aan de webshop.