0

Chocolade Rotsjes met Flakes Crunchy Kokos

15 minuten (+ 1 uur afkoelen) 10 personen

Ingrediënten

  • 250 gram Flakes & Crunchy kokos
  • 100 gram pure chocolade
  • 25 gram plantaardige boter
  • rasp van de schil van 1 sinaasappel (optioneel)
  • 1/4 theelepel zout

Bereidingswijze

1

Smelt de chocolade au bain marie of in de magnetron. Snijd de boter in blokjes en roer deze door de chocolade tot de blokjes boter gesmolten zijn.

2

Voeg het chocolademengsel toe aan de flakes en roer goed door. Voeg de rasp van de schil van 1 sinaasappel en een snufje zout toe en roer deze ook goed door het mengsel.

3

Verdeel het chocolade-flakes mengsel over 12 muffinpapiertjes en laat deze in de koelkast 1 uur uitharden.

4

Garneer de rotsjes met wat extra sinaasappelschil.

Meer inspiratie?
Download ons GRATIS magazine!