Smelt de chocolade au bain marie of in de magnetron. Snijd de boter in blokjes en roer deze door de chocolade tot de blokjes boter gesmolten zijn.
Voeg het chocolademengsel toe aan de flakes en roer goed door. Voeg de rasp van de schil van 1 sinaasappel en een snufje zout toe en roer deze ook goed door het mengsel.
Verdeel het chocolade-flakes mengsel over 12 muffinpapiertjes en laat deze in de koelkast 1 uur uitharden.
Garneer de rotsjes met wat extra sinaasappelschil.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop
Er is zoveel vraag naar onze heerlijke producten, dat we nu een tweede oven hebben in onze bakkerij. Daardoor lopen we helaas wel achter met produceren en kan het dus langer duren voor jouw favoriete producten weer op voorraad zijn. We doen ons uiterste best om alles bij te werken en zo snel mogelijk weer toe te voegen aan de webshop.