Smelt de chocolade au bain marie of in de magnetron. Snijd de boter in blokjes en roer deze door de chocolade tot de blokjes boter gesmolten zijn.
Voeg het chocolademengsel toe aan de flakes en roer goed door. Voeg de rasp van de schil van 1 sinaasappel en een snufje zout toe en roer deze ook goed door het mengsel.
Verdeel het chocolade-flakes mengsel over 12 muffinpapiertjes en laat deze in de koelkast 1 uur uitharden.
Garneer de rotsjes met wat extra sinaasappelschil.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Your cart is currently empty.
Return to Shop
We hebben onze muesli’s verbeterd. Het kan zijn dat je bij je bestelling nog verpakkingen krijgt met de oude receptuur, al met de nieuwe, of een mix. We maken natuurlijk eerst de voorraad van de oude recepturen op. Als je een zak met de nieuwe receptuur hebt is deze te herkennen aan de groene sticker met “Nieuw recept” op de voorkant.