15 min
Flakes & Crunchy kokos

Ingrediënten

  • 100g de Halm Flakes & crunchy kokos
  • 1 mango
  • 4 passievruchten
  • 150g rode bessen
  • 250ml verse slagroom
  • 1el suiker
  • 100g ricottaSchil de mango en snij deze in kleine blokjes. Haal het vruchtvlees uit de passievrucht, en haal de besjes van het steeltje.

Bereidingswijze

1

Schil de mango en snijd deze in kleine blokjes. Haal het vruchtvlees uit de passievrucht, en haal de besjes van het steeltje. Mix het fruit door elkaar.

2

Klop de slagroom met suiker stijf en meng er voorzichtig de ricotta door.

3

Verdeel een schep vruchten over de verschillende glaasjes, schep er de slagroom met ricotta er bovenop en bedek met een laagje Crunch & Flakes. Herhaal deze stappen tot de glazen gevuld zijn.

4

Garneer al laatste met wat fruit en serveer direct.