15 min
Flakes & Crunchy kokos
Ingrediënten
- 100g de Halm Flakes & crunchy kokos
- 1 mango
- 4 passievruchten
- 150g rode bessen
- 250ml verse slagroom
- 1el suiker
- 100g ricottaSchil de mango en snij deze in kleine blokjes. Haal het vruchtvlees uit de passievrucht, en haal de besjes van het steeltje.
Bereidingswijze
1
Schil de mango en snijd deze in kleine blokjes. Haal het vruchtvlees uit de passievrucht, en haal de besjes van het steeltje. Mix het fruit door elkaar.
2
Klop de slagroom met suiker stijf en meng er voorzichtig de ricotta door.
3
Verdeel een schep vruchten over de verschillende glaasjes, schep er de slagroom met ricotta er bovenop en bedek met een laagje Crunch & Flakes. Herhaal deze stappen tot de glazen gevuld zijn.
4
Garneer al laatste met wat fruit en serveer direct.