Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een springvorm met bakpapier.
Verwarm de boter in een pannetje tot deze gesmolten is. Doe de Crunchy Granola in een blender of keukenmachine en vermaal deze tot een grof kruim. Voeg dit toe aan de gesmolten boter.
Bekleed de springvorm met bakpapier en doe het kruimelige mengsel hierin. Druk de kruimels goed aan op de bodem en probeer een opstaand randje te vormen. Lukt dit niet, no worries, je kunt ook gewoon een extra dikke platte bodem maken en hier de vulling op gieten. Zet de bodem in de oven en bak deze 10 minuten. Laat de vorm daarna buiten de oven afkoelen.
Meng de yoghurt met de vanillesuiker en lemon curd. De agar-agar los je op in een pannetje met een scheut kokend water, waarna je het toevoegt aan het yoghurtmengsel.
Giet het mengsel vervolgens in de springvorm. Laat de taart vervolgens volledig opstijven in de koelkast. Dit duurt minimaal 2 a 3 uur of maak de taart ’s avonds en laat hem een nacht in de koelkast opstijven.
Garneer de taart met wat extra Crunchy Granola, wat blaadjes munt, wat schijfjes citroen en vers fruit naar keuze.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop