Smelt de boter in een pannetje
haal van het vuur en voeg de crunchy toe.
Roer het geheel goed door en maak met behulp van de bolling van een lepel een stevige bodem op een ingevette en met bakpapier beklede springvorm. Zet de springvorm in de koelkast.
Leg de gelatine blaadjes één voor één in een schaal koud water voor ongeveer 9min. Klop in een kom de slagroom met eventueel suiker stijf.
Verwarm de melk tot deze net een beetje begint te bubbelen. Knijp de gelatineblaadjes uit en voeg deze toe aan het pannetje melk
blijf roeren tot de blaadjes opgelost zijn. Laat afkoelen tot kamertemperatuur.
Roer de melk door de kwark en schep de slagroom erdoorheen. Zorg dat alles goed gemengd is voor je het mengsel in de springvorm giet.
Laat de taart minimaal 3 uur opstijven in de koelkast. (Dit proces kun je eventueel versnellen door de springvorm in de vriezer te zetten) Decoreer met wat vers fruit en de nougatine nootjes en het feest kan beginnen!
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop