Pepernotencrunchy tiramisu

Hebben jullie al onze heerlijke Pepernotencrunchy geproefd? We hebben een makkelijk en leuk Tiramisu receptje voor je!

10 min
Pepernoten crunchy – NIET MEER VERKRIJGBAAR

Ingredi├źnten

  • 100 g de Halm pepernotencrunchy
  • 100 ml mascarpone
  • 100 ml vanillevla
  • 100 ml kwark
  • 100 ml sterke koffie (afgekoeld)
  • 20 g suiker
  • Cacao ter ganering

Bereidingswijze

1

Zet de koffie en laat deze afkoelen.

2

Meng ondertussen de kwark, mascarpone, vanillevla en suiker en meng dit goed door elkaar met een lepel in een kom.

3

Doop de helft van de crunchy in de koffie en haal het er uit wanneer de koffie is opgenomen.

4

Verdeel een kleine laag pepernotencrunchy over vier glaasjes en schep hier over een laag van het mascarponemengsel. Verdeel nu een kleine laag van de pepernotencrunchy met koffie over het mascarponemengsel. Verdeel tot slot het mascarponemengself over de pepernotencruchy met koffie.

5

Laat de tiramisu minimaal een uur opstijven in de koelkast. Garneer de glaasjes met een beetje cacao en crunchy.