Kletskoppen met appel/kaneel crunchy

25min
Crunchy appel kaneel

Ingredi├źnten

  • 275g witte basterdsuiker
  • 125g bloem
  • 75g gestampte gebruineerde amandelen
  • 150g de Halm crunchy appel/kaneel
  • 75g water
  • 75g boter
  • snufje zout
  • snufje kaneel

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 180 graden celcius.

2

Zet een pannetje water op het vuur, met daarin het water en de boter. Wacht tot deze gesmolten is.

3

Meng de muesli, suiker, amandelen, zout, kaneel en doe de bloem erbij. Voeg als laatste de boter en het water toe en meng goed.

4

Maak kleine hoopjes op een met bakpapier beklede bakplaat. (Zorg dat de hoopjes ver genoeg uit elkaar liggen, ze zullen uitlopen!)

5

Bak de koekjes 5 tot 7 minuten tot ze mooi bruin zijn. Haal ze uit de oven en laat ze iets afkoelen voor ze op een rekje volledig af te laten koelen.