Kletskoppen met appel/kaneel crunchy
25min 20 personenIngrediënten
- 275g witte basterdsuiker
- 125g bloem
- 75g gestampte gebruineerde amandelen
- 150g de Halm crunchy appel/kaneel
- 75g water
- 75g boter
- snufje zout
- snufje kaneel
Bereidingswijze
1
Verwarm de oven voor op 180 graden celcius.
2
Zet een pannetje water op het vuur
3
met daarin het water en de boter. Wacht tot deze gesmolten is.
4
Meng de muesli
5
suiker
6
amandelen
7
zout
8
kaneel en doe de bloem erbij. Voeg als laatste de boter en het water toe en meng goed.
9
Maak kleine hoopjes op een met bakpapier beklede bakplaat. (Zorg dat de hoopjes ver genoeg uit elkaar liggen
10
ze zullen uitlopen!)
11
Bak de koekjes 5 tot 7 minuten tot ze mooi bruin zijn. Haal ze uit de oven en laat ze iets afkoelen voor ze op een rekje volledig af te laten koelen.