0

Kletskoppen met appel/kaneel crunchy

25min Crunchy 20 personen

Ingrediënten

  • 275g witte basterdsuiker
  • 125g bloem
  • 75g gestampte gebruineerde amandelen
  • 150g de Halm crunchy appel/kaneel
  • 75g water
  • 75g boter
  • snufje zout
  • snufje kaneel

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 180 graden celcius.

2

Zet een pannetje water op het vuur

3

met daarin het water en de boter. Wacht tot deze gesmolten is.

4

Meng de muesli

5

suiker

6

amandelen

7

zout

8

kaneel en doe de bloem erbij. Voeg als laatste de boter en het water toe en meng goed.

9

Maak kleine hoopjes op een met bakpapier beklede bakplaat. (Zorg dat de hoopjes ver genoeg uit elkaar liggen

10

ze zullen uitlopen!)

11

Bak de koekjes 5 tot 7 minuten tot ze mooi bruin zijn. Haal ze uit de oven en laat ze iets afkoelen voor ze op een rekje volledig af te laten koelen.

Add to Wishlist
Crunchy

Crunchy

4,15