0

Frambozen Chiapudding

15 minuten (+ 4 uur in de koelkast) Crunchy Granola Haver Fruit 2 personen

Ingrediënten

  • 4 eetlepels chiazaad
  • 300 milliliter (plantaardige) melk
  • 80 gram Crunchy Granola Haver Fruit
  • 100 gram (diepvries) frambozen
  • 200 gram kokosyoghurt
  • Ter garnering: wat extra Crunchy Haver Fruit, verse frambozen en een takje munt

Bereidingswijze

1

Bereid de chiapudding alvast voor. Doe het chiazaad samen met de melk in een kom en meng deze goed door elkaar. Zet de chiapudding minstens 4 uur in de koelkast of zet hem de avond van tevoren alvast in de koelkast zodat je in de ochtend meteen je ontbijt kunt afmaken.

2

Prak de frambozen met een vork fijn.

3

Neem twee glaasjes. Verdeel eerst de Crunchy Granola Haver Fruit over de glaasjes. Maak vervolgens laagjes van de chiapudding, frambozen en kokosyoghurt. Garneer je ontbijt met wat extra granola, wat frambozen en een takje munt.

Add to Wishlist
Crunchy Granola Haver Fruit

Meer inspiratie?
Download ons GRATIS magazine!