Authentieke biologische
nederlandse Graanpletterij sinds 1977

Eigenwijze tiramisu

15 min
Crunchy choco sinaasappel

Ingrediënten

  • 200g De Halm crunchy choco/sinaasappel
  • 3 etl koffielikeur
  • 500g mascarpone
  • Rasp en sap van 1 sinaasappel (biologisch)
  • 100g witte basterdsuiker
  • Cacaopoeder, terBedek de bodem van een schaal met de crunchy choco/sinaasappel en besprenkel met de koffielikeur. garnering

Bereidingswijze

1

Klop de mascarpone met de sinaasappelrasp, het –sap en de basterdsuiker tot een glad mengsel.

2

Bedek de bodem van een schaal met de crunchy choco/sinaasappel en besprenkel met de koffielikeur.

3

Verdeel het mascarponemengsel over de crunchy bodem en strijk glad.

4

Dek de schaal af met aluminiumfolie en zet minimaal 2 uur in de koelkast om op te stijven. Garneer de tiramisu voor het opdienen met cacaopoeder.