Gratis verzending binnen NL vanaf € 25,- // BE vanaf € 30,- | I.v.m. drukte bij POSTNL is de levertijd tijdelijk langer dan u van ons gewend bent!
0
0

De zak van Sinterklaas (met pepernoten crunchy)

40 min

Ingrediënten

  • 1 pak bladerdeeg
  • 2 appels
  • 100 g de Halm Pepernotencrunch
  • Kaneel
  • Suiker

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 210°C. bekleed een bakplaat met bakpapier.

2

Snijd de appels in kleine stukjes en meng deze in een kom met wat kaneel. Voeg hierna de Pepernoten crunchy toe en meng nog een keer goed door elkaar.

3

Verdeel het appel met crunchy mengsel over de plakjes bladerdeeg en bevochtig de randen met water. Vouw het plakje bladerdeeg dicht met alle puntjes naar boven zodat er een zakje ontstaat.

4

Draai de uiteindes met de klok mee om te zorgen dat het goed blijft zitten (je kunt ook voor de traditionele appelflap vorm gaan)

5

Bevochtig de bovenkant van het bladerdeeg zakje en strooi hier wat suiker over.

6

Leg de zakjes op de bakplaat en plaats deze in het midden van de oven. Bak ze in circa 15 minuten goudbruin.