Meng de citroensap, rum en de helft van de suiker in een ondiepe schaal. Zet opzij en laat de suiker oplossen in het sap.
Klop in een vetvrije kom de eiwitten stijf.
Klop in een andere vetvrije kom de slagroom stijf.
Meng in een beslagkom de andere helft van de suiker, de marscapone, de lemoncurd, geraspte gember, het eigeel en de citroenrasp. Meng er dan voorzichtig de opgelopte room doorheen. Daarna het opgeklopte eiwit.
Smelt de roomboter en doe samen met de Crunchy Granola in de keukenmachine. Doe dit mengsel in de bakvorm en druk aan met de achterkant van een lepel.
Doe schep 1/3e van het marscapone mengsel in een ovenschaal of springvorm van 22 cm en verdeel over de crunchy bodem.
Dip nu de lange vingers in de amandelmelk/citroensap mix en laat 10 seconden intrekken. Leg hiervan een laag in de springvorm. Herhaal de deze en de vorige stap nogmaals om zo meerdere lagen te creëren.
Eindig met een laag marscapone. Garneer eventueel met wat munt en een schijfje citroen. Rasp wat overgebleven lange vingers.
Laat minstens 3 uur opstijven in de koelkast.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop