Verwarm de oven voor op 180 graden Celcius en vet een bakblik of ovenschaal in met olie.
Voeg in een middelgrote kom de bloem, cacaopoeder, baksoda en zout toe. Mix dit door elkaar en zet het apart.
Mix met een mixer de olie, suiker en vanille extract goed door elkaar. Voeg daarna de kom met droge ingredienten toe en mix dit weer door elkaar. Daarna kun je de geraspte courgette toevoegen. Laat dit ongeveer 5 minuten staan zodat het beslag het vocht van de courgette kan opnemen.
Schep er daarna de helft van de Crunchy Granola Chocolade Hazelnoot er doorheen.
Het beslag moet erg dik maar wel vochtig zijn. Mocht dit niet het geval zijn kun je steeds een beetje water toevoegen totdat het bereikt is. Bak de brownies ongeveer 25-30 minuten in de oven.
VOOR HET GLAZUUR: mix de gesmolten boter cacaopoeder zout en poedersuiker door elkaar. Voeg er steeds een beetje melk aan toe totdat je een mooi glazuur krijgt. Smeer dit over de brownie wanneer hij afgekoeld is en top af met de overgebleven 50 gram Crunchy Granola Chocolade Hazelnoot!
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop
Er is zoveel vraag naar onze heerlijke producten, dat we nu een tweede oven hebben in onze bakkerij. Daardoor lopen we helaas wel achter met produceren en kan het dus langer duren voor jouw favoriete producten weer op voorraad zijn. We doen ons uiterste best om alles bij te werken en zo snel mogelijk weer toe te voegen aan de webshop.