Bekleed een cakeblik met bakpapier.
Doe de pindakaas, ahornsiroop en kokosolie in een pan. Zet de pan op het vuur en verwarm de inhoud al roerende.
Meng in een andere kom de KiKa Crunchy Granola, het zout en de cacao.
Haal de pan met het pindakaasmengsel van het vuur en voeg het crunchymengsel toe. Roer goed door elkaar. Verdeel het plakkerige mengsel over het met bakpapier beklede cakeblik. Druk met de achterkant van een lepel stevig aan.
Zet het cakeblik in de koelkast voor minimaal 4 uur. Snijd vervolgens 10 tot 12 blokjes van de chocolade crunchy. Bewaar de blokjes in de koelkast.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Your cart is currently empty.
Return to Shop
We hebben onze muesli’s verbeterd. Het kan zijn dat je bij je bestelling nog verpakkingen krijgt met de oude receptuur, al met de nieuwe, of een mix. We maken natuurlijk eerst de voorraad van de oude recepturen op. Als je een zak met de nieuwe receptuur hebt is deze te herkennen aan de groene sticker met “Nieuw recept” op de voorkant.