0

Bananenbrood van Team DSM

55 minuten Havercrunchy Banana Split 12 personen

Meesters van De Halm is partner van Team DSM. De wielrenners ontbijten regelmatig met onze havermout, muesli's en granola's. Wij spraken de diëtiste van Team DSM en zij deelde enkele van de favoriete recepten van de wielrenners. Dit bananenbrood met Crunchy Granola Banana Split was er een van.

Ingrediënten

  • 180 gram Spelt Banketmix van De Bisschopsmolen
  • 60 gram Crunchy Granola Banana Split
  • 3 eieren of eivervanger
  • 3 bananen
  • 1/2 zakje bakpoeder
  • 1 theelepel kaneel
  • 1/4 theelepel zout

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 180°C.

2

Maak van de bananen een gladde puree met een keukenmachine of blender.

3

Meng dan de bloem en de eieren (of eivervanger) door de bananenpuree. Voeg 50 gram van de Crunchy Granola, de kaneel en het bakpoeder toe aan het beslag.

4

Leg bakpapier in de cakevorm en giet het beslag erin. Strooi de laatste 10 gram granola over het beslag en bak in 40 minuten gaar in de voorverwarmde oven.

5

Laat het bananenbrood goed afkoelen voordat je het aansnijdt.

Add to Wishlist
Havercrunchy Banana Split

Meer inspiratie?
Download ons GRATIS magazine!