0

Avocado geitenkaastruffel Crunchy citroen gember

20 min Crunchy 4 personen

Ingrediënten

  • 150g de Halm crunchy citroen gember
  • ½ sjalot
  • 2 el sesamolie
  • 3 el sushiazijn
  • 2 el sojasaus
  • 2 eetrijpe avocado’s
  • 50g pistachenoten
  • 1 tl chilivlokken
  • 100g zachte (honing)geitenkaas
  • Half bakje tuinkers
  • 50g granaatappelpitjes
  • Optioneel
  • rucola

Bereidingswijze

1

Doe de pistachenoten

2

chilivlokken en de Halm crunchy citroen gember kort in de blender.

3

Snij de avocado’s overdwars door midden

4

haal de pit eruit en haal de schil eraf.

5

Vul de avocado’s met geitenkaas. Zet de twee helften weer tegen elkaar.

6

Smeer de buitenkant van de avocado in met wat sushi azijn en rol de helften door het crunchy mengsel

7

Maak een dressing door de fijngesneden sjalot

8

sesamolie

9

2/3 van de sushi azijn en sojasaus te pureren met een staafmixer. Breng eventueel op smaak met peper.

10

Garneer met eventueel wat rucola

11

granaatappel

12

dressing en tuinkers.

Add to Wishlist
Crunchy

Crunchy

4,15