Verwarm de oven voor op 180°C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Hol de appels een beetje uit, gebruik hiervoor een meloenbolletjes lepel of een mesje. (de appel die je eruit haalt kun je pureren tot moes, deze moes kun je gebruiken voor de amandelspijs).
Meng alle ingrediënten voor de amandelspijs. Vul de uitgeholde appels met de amandelspijs. Zet de appels op de bakplaat en bak de appels 20 minuten.
Meng de Crunchy Appel Kaneel met de boter. Haal de appels na 20 minuten uit de oven en verdeel het crunchy mengsel over de bovenkant van de appels. Zet de appels nog 5 minuten terug in de oven.
Tip: Wil je de appels extra lekker maken? Serveer ze dan met plantaardige room en vanille-ijs.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Your cart is currently empty.
Return to Shop
We hebben onze muesli’s verbeterd. Het kan zijn dat je bij je bestelling nog verpakkingen krijgt met de oude receptuur, al met de nieuwe, of een mix. We maken natuurlijk eerst de voorraad van de oude recepturen op. Als je een zak met de nieuwe receptuur hebt is deze te herkennen aan de groene sticker met “Nieuw recept” op de voorkant.