Verwarm de oven voor op 180°C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Hol de appels een beetje uit, gebruik hiervoor een meloenbolletjes lepel of een mesje. (de appel die je eruit haalt kun je pureren tot moes, deze moes kun je gebruiken voor de amandelspijs).
Meng alle ingrediënten voor de amandelspijs. Vul de uitgeholde appels met de amandelspijs. Zet de appels op de bakplaat en bak de appels 20 minuten.
Meng de Crunchy Appel Kaneel met de boter. Haal de appels na 20 minuten uit de oven en verdeel het crunchy mengsel over de bovenkant van de appels. Zet de appels nog 5 minuten terug in de oven.
Tip: Wil je de appels extra lekker maken? Serveer ze dan met plantaardige room en vanille-ijs.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop
Er is zoveel vraag naar onze heerlijke producten, dat we nu een tweede oven hebben in onze bakkerij. Daardoor lopen we helaas wel achter met produceren en kan het dus langer duren voor jouw favoriete producten weer op voorraad zijn. We doen ons uiterste best om alles bij te werken en zo snel mogelijk weer toe te voegen aan de webshop.