Aardbeien rabarber met crunchy

Ingrediënten

  • 250 gram rabarber
  • 1 eetlepel rietsuiker
  • 500 gram aardbeien
  • 225 gram Tropische vruchten crunchy van de Halm

Bereidingswijze

1

Maak de rabarber schoon en snij hem in stukjes van 3 cm. Doe de rabarberstukjes in een pan samen met de rietsuiker en kook de rabarber in ongeveer 15 minuten tot moes.

2

Snij de aardbeien in stukjes en doe ze in een ovenschaal. Roer de rabarbermoes hier doorheen.

3

Schud de tropische vruchten crunchy van de halm over het fruitmengsel. Haal de grote stukken fruit van de crunchy die bovenop liggen eraf omdat deze snel verbranden.

4

Bak de crunchy 20 minuten in een voorverwarmde oven van 180 C.Je kunt variëren met verschillende soorten fruit en verschillende soorten crunchy’s. Hard fruit wel eerst even aanbakken en zacht laten worden.