Verwarm de oven voor op 175 graden en vet een muffinbakvorm in.
Maal de havermout tot havermeel in een blender of keukenmachine of gebruik hier de staafmixer voor.
Kluts de eieren in een beslagkom. Meng hier de pompoenpuree en pindakaas door. Meng in een andere kom het havermeel met de granola
kaneel
koekkruiden en bakpoeder. Voeg het droge mengsel tot aan het pompoen mengsel en roer alles goed door elkaar.
Verdeel het mengsel over 8 muffinvormpjes en strooi er wat extra suikerarme granola overheen. Bak de muffins 30 tot 40 minuten in de oven.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Your cart is currently empty.
Return to Shop
We hebben onze muesli’s verbeterd. Het kan zijn dat je bij je bestelling nog verpakkingen krijgt met de oude receptuur, al met de nieuwe, of een mix. We maken natuurlijk eerst de voorraad van de oude recepturen op. Als je een zak met de nieuwe receptuur hebt is deze te herkennen aan de groene sticker met “Nieuw recept” op de voorkant.