Verwarm de oven voor op 175 graden en vet een muffinbakvorm in.
Maal de havermout tot havermeel in een blender of keukenmachine of gebruik hier de staafmixer voor.
Kluts de eieren in een beslagkom. Meng hier de pompoenpuree en pindakaas door. Meng in een andere kom het havermeel met de granola
kaneel
koekkruiden en bakpoeder. Voeg het droge mengsel tot aan het pompoen mengsel en roer alles goed door elkaar.
Verdeel het mengsel over 8 muffinvormpjes en strooi er wat extra suikerarme granola overheen. Bak de muffins 30 tot 40 minuten in de oven.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop
Er is zoveel vraag naar onze heerlijke producten, dat we nu een tweede oven hebben in onze bakkerij. Daardoor lopen we helaas wel achter met produceren en kan het dus langer duren voor jouw favoriete producten weer op voorraad zijn. We doen ons uiterste best om alles bij te werken en zo snel mogelijk weer toe te voegen aan de webshop.