Verwarm de oven voor op 180 graden en vet een muffinvorm van 12 cupjes in, of vul ze met cupcakevormpjes.
Zeef in een kleine kom het amandelmeel, de rietsuiker, de baksoda, de kaneel, de nootmuskaat en het zout. Zet apart.
Voeg in een middelgrote kom de boekweitvlokken, amandelmelk, olie, chiazaad, ei of eivervanger, citroensap en -rasp toe. Klop samen tot het goed gemengd is.
Voeg het droge mengsel toe aan het natte mengsel en meng het, maar niet te veel. Voeg de frambozen toe en roer voldoende om de frambozen in kleinere stukjes te breken.
Schep het beslag in de voorbereide muffinvorm.
Bak de muffins 20 minuten in de voorverwarmde oven, of tot een prikker die in de muffins wordt gestoken er schoon uitkomt. Laat 5 minuten afkoelen in de muffinvorm en leg ze dan op een rooster om volledig af te koelen.
Bewaar ze in een bakje op het aanrecht en geniet er binnen 2-3 dagen van, of vries ze in voor later gebruik!
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop