Verwarm de oven voor op 190 graden Celcius.
Voeg in een ruime beker of kom de appelsap, ahornsiroop, kokosolie en vanille extract samen en mix door elkaar totdat het één geheel is.
Voeg aan een grote beslangkom de rogge, boekweit, grofgehakte amandelen en gebroken lijnzaad samen en mix door elkaar. Voeg aan dit mengsel het vloeibare mengsel toe en zorg dat alle droge ingrediënten zijn gecoat in de vloeibare mix.
Verdeel de granola over twee bakplaten en bak ze in ongeveer 25 minuten goudbruin door om de 5 minuten even om te roeren.
Wanneer de granola goudbruin is haal je deze uit de oven en verdeel je de gedroogde abrikozen over de plaat. Laat compleet afkoelen voordat je de granola in een luchtdichte verpakking bewaart.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop
Er is zoveel vraag naar onze heerlijke producten, dat we nu een tweede oven hebben in onze bakkerij. Daardoor lopen we helaas wel achter met produceren en kan het dus langer duren voor jouw favoriete producten weer op voorraad zijn. We doen ons uiterste best om alles bij te werken en zo snel mogelijk weer toe te voegen aan de webshop.