0

Glutenvrije Appel-Perencrumble

Boekweitvlokken 2 personen

Ingrediënten

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 200 graden Celcius.

2

Snijd de appel en peer in kleine stukjes en meng deze met 1 theelepel kaneel en de walnoten.

3

Meng in een grotere com de boekweit, havermout, amandelschaafsel, kokosolie, kardemom en kaneel.

4

Schep het appel/peer mengsel in een ovenschaal en verdeel er het boekweitmengsel overheen. Druk aan met de bolle kant van een lepel.

5

Bak in 15-20 minuten goudbruin.

Add to Wishlist
Boekweitvlokken
Tijdelijk uitverkocht

Meer inspiratie?
Download ons GRATIS magazine!

Welcome to

My Rewards

Become a member

Join our loyalty program to unlock exclusive perks and rewards.

Ways to earn

Powered by WPLoyalty

Ways to earn


Way to earns are empty. Contact admin.