0

Glutenvrije Appel-Perencrumble

Boekweitvlokken 2 personen

Ingrediënten

  • 100 gram boekweit
  • 50 gram havervlokken
  • 50 gram amandelschaafsel
  • 5 eetlepels kokosolie (gesmolten)
  • 1 theelepel kaneel
  • 5 eetlepels ahornsiroop
  • 50 gram walnoten
  • 1 appel
  • 1 peer
  • 1/2 theelepel kardemom
  • 1 theelepel kaneel

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 200 graden Celcius.

2

Snijd de appel en peer in kleine stukjes en meng deze met 1 theelepel kaneel en de walnoten.

3

Meng in een grotere com de boekweit, havermout, amandelschaafsel, kokosolie, kardemom en kaneel.

4

Schep het appel/peer mengsel in een ovenschaal en verdeel er het boekweitmengsel overheen. Druk aan met de bolle kant van een lepel.

5

Bak in 15-20 minuten goudbruin.

Meer inspiratie?
Download ons GRATIS magazine!