0

Supersnelle Glutenvrije Quichebodem

70 minuten Boekweitvlokken 6 personen

Ingrediënten

  • 200 gram boekweitvlokken
  • 50 gram boter
  • 1 ei
  • 3 eetlepels koud water
  • 200 gram kikkerewrten

Bereidingswijze

1

Doe alle ingrediënten in een keukenmachine en mix tot een deeg.

2

Vet een springvorm in en bekleed het met het deeg door het aan te drukken met de bolle kant van een lepel. Laat de bodem ongeveer 30 minuten opstijven in de koelkast en verwarm de oven voor op 200 graden Celcius.

3

Haal de bodem uit de koelkast en prink met een vork wat gaatjes in de bodem. Bak de bodem in 30 minuten gaar en vul de quichebodem met jouw favoriete ingrediënten. Wij gebruikte 4 eieren, melk, kruiden, gebakken verse spinazie, zongedroogde tomaatjes en geitenkaas bolletjes. Smakelijk!

Meer inspiratie?
Download ons GRATIS magazine!