Verwarm de oven voor op 180 graden Celcius.
Verwarm de boter of margarie au bain marie. Wanneer deze geheel gesmolten is voeg je de ahornsiroop toe en meng je dit door elkaar. Zet het vuur uit.
Voeg vervolgens de gepofte pompoenpitten, gebroken lijnzaad, kaneel, haver- en boekweitvlokken toe en meng goed door elkaar totdat de boter helemaal is opgenomen door de vlokken.
Doe in een kleine ovenschaal de bosbessen en meng deze met de theelepel maizena. Schep het vlokkenmengsel er overheen.
Bak in ongeveer 20 minuten goudbruin.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop
Er is zoveel vraag naar onze heerlijke producten, dat we nu een tweede oven hebben in onze bakkerij. Daardoor lopen we helaas wel achter met produceren en kan het dus langer duren voor jouw favoriete producten weer op voorraad zijn. We doen ons uiterste best om alles bij te werken en zo snel mogelijk weer toe te voegen aan de webshop.