Verwarm de oven voor op 180 graden Celcius.
Verwarm de boter of margarie au bain marie. Wanneer deze geheel gesmolten is voeg je de ahornsiroop toe en meng je dit door elkaar. Zet het vuur uit.
Voeg vervolgens de gepofte pompoenpitten, gebroken lijnzaad, kaneel, haver- en boekweitvlokken toe en meng goed door elkaar totdat de boter helemaal is opgenomen door de vlokken.
Doe in een kleine ovenschaal de bosbessen en meng deze met de theelepel maizena. Schep het vlokkenmengsel er overheen.
Bak in ongeveer 20 minuten goudbruin.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Your cart is currently empty.
Return to Shop
We hebben onze muesli’s verbeterd. Het kan zijn dat je bij je bestelling nog verpakkingen krijgt met de oude receptuur, al met de nieuwe, of een mix. We maken natuurlijk eerst de voorraad van de oude recepturen op. Als je een zak met de nieuwe receptuur hebt is deze te herkennen aan de groene sticker met “Nieuw recept” op de voorkant.